Hei!

Jeg har en kjempehobby fra før: reising - noe som akkurat nå har bragt meg til Washington DC. Her bor jeg, og jobber som Au Pair.

I den forbindelse har jeg fått meg en ny hobby; blogging! Dette er jo ikke noe nytt, maaange som driver med det og er drevne på det - men for meg er det helt ukjent terreng, så dette koser jeg meg med! Det er kjempemoro å kunne dele med alle hjemme (og alle nye bekjente man får på grunn av bloggingen, ikke minst!) alt som skjer her.

For her får man seg nye hobbyer hver eneste dag! Hobby#1: Make new friends! (Reiser tross alt helt alene, og venner er det viktigste man har uansett hvor man er i verden!). Hobby#2: Dans! Lidenskap! Hobby#3: Leke turist i egen by. Det er en hobby alle bør ha, uansett hvor på kloden man har klesskapet sitt! Hobby#4: Leke hobbymamma. (Nå er jo ikke det hobby for meg akkurat nå i den situasjonen jeg er i, men jeg trives så godt at jeg har problemer med å kalle det jobb, og heller kaller det hobby-ish.)

Del din blogg med Det Nyes lesere under Det Nyes Jenteprat! Skriver du en spennende blogg kan den bli løftet til Det Nye.nos forside.

Og "I can't wait to see" hva som venter i morgen! Bloggen min ligger på www.dc-dancer.blogspot.com . Kikk gjerne innom om du har et ledig øyeblikk. :)

Med vennlig hilsen

Kristine S. Brandt

Les hele saken

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!