Jenny Skavlan i Det Nye

En ny utgave av Det Nye er i butikkene med Jenny Skavlan på cover. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen. Styling: Marthe Kveli Valeberg. Klær og sko: Cecilie Melli og Tiger/Steen og Strøm © Det Nye

Etter at Det Nyes reiseekspert Sigurd Sollien trakk seg fra Skal vi danse, grunnet en skade, fikk Jenny Skavlan ikke uventet tilbud om å komme tilbake. Det takket hun i dag nei til.

- Jeg har hatt det utrolig gøy den tiden det varte, og jeg skulle gjerne blitt med videre og danset mer med Egor! Men folket har talt og jeg ble stemt ut. Jeg synes derfor det føltes feil å skulle takke ja til å delta videre. I tillegg har jeg mange spennende prosjekter fremover, som tar mye av tiden min og som krever fokus. Og nå har jeg jo fått vist at jeg kan klare en dans eller to. Jeg ønsker alle de andre deltagerne lykke til! Game over for meg, sier Skavlan.

Hvordan fredagens sending vil bli gjennomført med ett par mindre på parketten er fortsatt uklart.

- Det har ikke skjedd tidligere at en deltaker har måtte gi seg på grunn av skade. Sendingen fredag kommer til å forløpe som vanlig. Det blir duell - et par skal ut, sier prosjektleder Siv Aamot.

Les portrettet med Jenny Skavlan i Det Nye nr 14 - i butikkene mandag.

Les om:

  • Hvordan hun fikk Klovner i Kamp-Thomas på kroken
  • Skuffelsen over hiphop-miljøet
  • Hennes frykt for å bli avslørt
  • Babe-stempelet
  • Rollene i Død snø og Fatso
  • Grandiosaoppstyret
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!