Gjør som Hollywood-stjernene, skaff deg drømmekrøller foran den store festen.

Enten du har langt, kort, krøllete eller glatt hår, kan du style håret ved hjelp av et stylingjern.

Vi lot Renate Robertsen som er teknisk manager for ghd Norge, forklare og vise varianter av Hollywood-krøller med tre forskjellige stylingjern.

Slik får du et perfekt resultat:

Trinn 1:Første bud ved bruk av stylingjern er å skape et perfekt grunnlag for varmestyling.

Vask håret med sjampo og balsam, som renser håret og gir det næring.

Trinn 2: Beskytt håret mot styling med varme. ghd anbefaler thermal protector som fås til tre forskjellige hårtyper og gir et usynlig skjold som reflekterer varmen vekk fra håret.

Sprayes på rent, fuktig hår før håret fønes, eller på tørt hår før bruk av styleren. Varmebeskyttende produkter gjelder ved all varmebehandling av håret.

Trinn 3: Skap den frisyren du vil med styleren.

Du kan lage fylde, volum fra røttene, hold, matte bølger eller glatt hår. Stylingprodukter aktiviseres av varmen og avgir pleiestoffer for å oppnå optimal effekt.

Trinn 4: Avslutt en varmestylet frisyre med en perfekt finish.

Du kan bruke en glansspray, et serum som motvirker delte hårspisser, voks som gir struktur og en hårspray som legger siste hånd på verket samtidig som du oppnår hold og glans.

Videoen er filmet på den Britiske Ambassade i forbindelse med en presentasjon av merket ghd og er derfor i samarbeid med produsenten ghd.

Ghd har tre stylingjern. Den originale, salong styler og minstyler. Priser fra ca kr 1700 til kr 1900. © Foto:Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!