Vinn!

Vinn Creative Vado! Et lite filmkamera som passer perfekt i håndvesken. © Creative

Det er på tide å innse at shopping og kafébesøk ikke fyller kravene til en fullverdig hobby. Noen veldig få jenter tar med seg interessene gjennom oppveksten, og danser fortsatt jazzballett eller spiller håndball i voksen alder. For de fleste av oss andre forsvinner fritidsaktivitetene omtrent i puberteten.

- Hva er det med oss jenter og hobbyer? spør Hanne Aardal, redaktør, i lederen sin i Det Nye nr 13. I samme nummer startet vi hobbyserien vår, der en i redaksjonen tester en hobby for hvert nummer. Ut året kan du vente deg mange spennende tips til fritidsaktiviteter.

"Gutta klarer det jo. De holder på hobbyene sine. Fotball, musikk - og alt annet som kan kombineres med øl. For når gutta møtes, har de en plan, et opplegg. De treffes på puben for å se en fotballkamp, de går på konsert eller drar på fisketur. Mens vi, vi sitter der med latten vår. Og smågodtet. Og det er kjempekoselig, det, men jeg vil også leke!" skriver Hanne.

Leserne sendte inn hobbyene sine til Det Nye, og fikk det publisert på Det Nye.no. Beste hobbybidrag ble premiert med det snertne filmkameraet Vado fra Creative, til en verdi av 899,-. Kameraet passer elegant i håndvesken, og du kan laste opp videoen på nett med et tastetrykk.

Konkurransen er nå avsluttet.

Det Nye tester hobbyer: I Det Nye nr 16 lærer skjønnhetsansvarlig, Julie, å lage deilig sjokolade!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!