Top Model er tilbake på TV-skjermene 8. september.

I alt 1600 jenter har meldt seg på i konkurransen, og markerer med det søkerrekord i realityseriens sjette sesong, opplyser TV3.

I år som i fjor er det duoen Vendela Kirsebom og Jan Thomas loser deltakerne gjennom programserien.

Tidligere supermodell Vendela er nådeløs dommer og programleder, mens kjendisstylist Jan Thomas tar seg av jentene og gir de veiledning og råd underveis. Han har også en skulder å låne bort for de som trenger litt ekstra trøst.

Den yngste deltageren er Thea Pernille B. Christophersen og er 16 år. Eldst i rekken er Vana Perisa som er 25 år gammel.

Flere har efaring fra modellbransjen, mens andre ikke har noen erfaring å skilte med.

Polina Barbasova

Polina Barbasova går visning for Morami under Oslo Fashion Week. © Foto:Silje Julie Golf

Blant tidligere deltakere i programserien har flere klart å gjøre en karriere i modellbransjen. Senest under Oslo Fashion Week i midten av august, dukket Polina Barbasova opp på catwalken under flere visninger for norske designere.

Polina var deltaker i 2007 og var blant finalistene, men det var da 18 år gamle Kamilla Alnes som vant finalen i Top Model konkurransen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!