Badetøysmote tilpasset skandinaviske kvinner, er fokus for debutantene Soak Bikinis under Oslo Fashion Week.Duoen bak, viser sin badetøysmote onsdag 13. august.

Sommer hele året.

- Vi har holdt på et år, og nå gjør vi siste finpuss før visningen i neste uke, sier Mathilde Ramfelt.

Hun og designpartneren Amy Vidler står bak bikinimerket som i følge Mathilde handler om handler om å omfavne alt det gode sommeren har å tilby. Varme sol dager, strand livet og den energiske atmosfæren.

De to møtte hverandre blant felles bekjente i Oslo og gikk sammen om å lage badetøysmote for norske jenter.

Duoen har styrt unna syltynne modeller og har valgt å bruke en modell med figur til presentasjonen av kolleksjonen. Se bildegalleri.

- Vi er opptatt av at kolleksjonen skal passe forskjellige kropper og har valgt å bruke en modell som har litt mer "normal" kropp, forklarer Ramfelt. Jentene opplevde å få kritikk da de valgte en tynnere modell i forrige presentasjon.

Som debutanter under Oslo Fashion Week, håper designerne å få flere kontakter og nå ut til en større bredder.

- Det er veldig gøy men mye å gjøre akkurat nå, sier Mathilde og innrømmer at nervene må temmes før duoens første catwalk-visning om en uke.

Se mer fra hjemmesiden til Soak Bikinis. Der kan du også se sommerens kolleksjon.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!