Finn flere stjernestiler i Det Nyes STJEL STILEN-arkiv.

Jessica Alba (26) har blitt hele Hollywoods yndling etter hun dukket opp på lerretet i filmer som Sin City og Fanstastic Four. Men kanskje mest berømt er hun fordi hun er naturlig vakker, alltid elegant og sexy.

Jordnær mote

Det er ingen tvil om at Jessica Alba er en meget sexy dame. På E!'s "101 Sexiest Bodies" kom hun på tredjeplass, etter Brad Pitt og Angelina Jolie.

Likevel sjokkerer Jessica sjeldent med for korte, for trange eller for sære klær. Hun har rett og slett opparbeidet seg en stilig, sexy og klassisk stil. Når det kommer til Jessica er det aldri for mye eller for lite av noe.

- Jeg har min egen stil, og prøver ikke å passe inn noen steder. Jeg har ikke pupper rett under haka, og viser ikke rumpeballene mine eller altfor mye bein. Jeg går ikke for den mest trendy looken, forklarer hun til britiske The Mirror.

Ifølge Getlippy.com sikler ikke den jordnære stjernen etter dyre designantrekk. Mest opptatt er hun av å like plaggene hun kjøper. Om de er fra en ekte designerkolleksjon er hun ikke så nøye med.

Sexy glam

Jessica elsker å pynte seg på fest. Mang en gang har hun tatt pusten fra fansen ved å velge kjoler som sitter som smurt på den nette kroppen hennes.

Likevel har hun ikke for vane å vise for mye av verken puppene eller beina. Tilbehøret er enkelt og stilfullt. Håret er enten løst, eller satt opp i en praktisk frisyre.

Kjolene til Jessica er gjerne knekorte, med tekkelig utringning og enkle mønstre.

Jessica Alba

TØFF DAME: Jessica i tøff jakke, med rød kjole under. © Stella

Hverdagsbabe

Til hverdags er ikke Jessica så opptatt av pynt og prakt. Ofte viser hun seg i rufsete jeans med en t-skjorte til. Faktisk var hun en periode den eneste kjendisen som dukket opp på premierefester i olabukser.

Men selvsagt, ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det kommer til en superstjerne. Selv om Jessica tydeligvis synes det enkle er det beste, er hun ekstremt opptatt av å ta vare på huden og håret sitt.

Jessica Alba

FORELDRE: Jessica og ektemannen Cash Warren fødte nylig ei lita jente. © Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!