VOKS: En øyebrynsstift samler brynene.

FRISKT: Solpudder fra ModelCo gir en frisk farge. Pris 245.

SOMMERDUFT: Happy in bloom er en blomstrete og feminin duft. Pris 385 (50 ml)

=

DEO: Sisley Eau de Campagne deodorant, lukter friskt av blant annet sjasmin, plomme og urter. Pris: 415

Skjønnhetsansvarlig i Det Nye, har plukket ut noen lekre nyheter som fortjener en plass på baderomshylla, -fordi du fortjener det!

Noe å bryne seg på

Den fargeløse voksstiften Brow Fix, sørger for at brynene holder seg på plass. Anastasia Soare har fått kultstatus i Hollywood, og tilnavnet er øyenbrynsdronningen. Stiften skal gjøre brynene myke og er perfekt å påføre etter at man har brukt en brynsblyant eller brynskygge.

Tips! Slik får du perfekte bryn:

Gre brynene oppover med en brynskam og forsegl dem med en voks eller brynsgelé. Slik ser brynene mer markerte og velstelt ut.

Happy-go-lucky

Nye Happy in bloom er den mest blomstrete duften i Happy-serien. Den er frisk og klar med noter av liljer, hvit fresia, og mimosa samt hvite tresorter som gir en myk og naturlig, feminin vellukt. Pris 385

Bronsetid

Er du på jakt etter solpudder, er ModelCo et godt valg. Pudderet har lett konsistens og gir en lekker glød til ansiktet. Legg et tynt lag i pannen, i kinnene, på nesa og haken.

En god kost er viktig for at det skal bli jevnt og fint. Husk å duse ut overgangene med børste hvis du bruker rouge.

ModelCo Glow summer bronze, pris 245

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!