Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne har bodd flere år i utlandet, og legger ikke skjul på at hun er glad i å reise.

Hun er også ekstremt glad i sommer.

Endelig er tiden inne for å ta frem den perfekte festkjolen, flotte seg på stranden i en ny bikinifavoritt, eller fremheve solbrune bein i et trendy miniskjørt.

Her er moteredaktørens favoritter nå:

1. RETT FRA TREET

De herlige kokosvann boksene til Vitacoco har fått meg gjennom vinteren, men om sommeren når sørlige destinasjoner venter er det ekte varer som gjelder.

2. MINE HJERTER

Jeg synes at Camilla Pihl er rett igjennom en helskjønn jente og jeg elsker smykkekolleksjonen hennes. Spesielt at meningen bak hvert enkelt smykke blir opp til kjøperen å sette. For meg er mamma, pappa og bror mine mest dyrbare hjerter og jeg elsker tanken på at jeg husker på dem hver gang jeg ser på håndleddet mitt.  Smykke fra

Camilla Pihl for David - Andersen, kr 1145.

3. OPP I HØYDEN

Røde sko har alltid vært en favoritt hos meg ettersom jeg går mye med base plagg i monokrom palett. Et av de røde parene mine har blitt danset i stykker så nå trenger jeg sårt et nytt par for lange sommernetter. Disse blir perfekte.

Sko fra Zara, kr 399.

4. I SKYGGEN

Venninnen min har stråhatter i alle størrelser og fasonger, og de setter alltid en spiss på antrekkene hennes. Jeg håper denne jeg spottet i hattekolleksjonen hennes kan kle meg like godt!

Hatt fra Zara, kr 199.

5. DILLA PÅ

Jeg har dilla på de vide toppene med snittet som gir bare skuldre. De er perfekt når jeg bare vil danse rundt i bikinitrusen.

6. SOMMERFØLELSEN

Ute eller inne jeg skal i hvert fall dingle i en sånn i sommer.

Hengestol fra Ellos, kr 399.

7. BIKINISAMLINGEN

Min bikiniskuffe er faktisk der det oftes skjer oppdateringer i mitt klesskap.  Akkurat nå er denne høyest på ønskelisten.

Bikinioverdel kr 1211 og underdel kr 880 begge fra www. kiini.com.

8. DET VIKTIGSTE

Strand eller storby om sommeren har jeg konstant solkrem i håndvesken for å kunne beskytte meg mot sterke og skadelige solstråler.

Solkrem for ansikt med SPF 15 fra Dior, kr 499.

HENGEKØYE OG BIKINI: Ingenting er slår sol, sommer, strand og en kokosnøtt. © Colourbox/produsentene

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!