Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne har bodd flere år i utlandet, og legger ikke skjul på at hun er glad i å reise.

Hun er også ekstremt glad i sommer.

Endelig er tiden inne for å ta frem den perfekte festkjolen, flotte seg på stranden i en ny bikinifavoritt, eller fremheve solbrune bein i et trendy miniskjørt. 

Her er Mevatnes perfekte feriekoffert.

Ship O'hoi

- Jeg kan aldri få nok stripete trøyer i garderoben, og kan alltid komme på en grunn for hvorfor jeg trenger en ny variant. Topp fra Gina Tricot, kr 99.

Sterke farger

- Fargene på neglene mine får et friskere og mer lekent uttrykk på sommeren. Hint av oransje er super fresh til solkysset hud. Essie Resort Fling neglelakk, kr 139.

Blonder

- En av sommerens største trender er de feminine blondene. Jeg drømmer enda om en av runway kjolene fra Chloe, men siden verken lommeboken eller samvittigheten kan ta seg rå til denne er den delikate kjolen fra H&M min blondefavoritt. Kjole fra H&M, kr 399.

Brilleslange

- Noe av det beste med sommeren er at man kan gjemme seg bak kule solbriller uansett dagsform eller humør. For øyeblikket er disse råtassene høyt på ønskelisten. Solbriller fra Quay x Shay, kr 499.

FAVORITTPLAGG: Stripete genser fra Gina Tricot, kr 99. Hårbånd fra Bik Bok, kr 79. Solbriller fra Quay x Shay, kr 499. © Produsentene

 

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!