Mari Ruus

Mari er utdannet journalist og makeupartist, og har tidligere jobbet som journalist og skjønnhetsansvarlig i MinMote. Før hun begynte som redaksjonssjef i Det Nye, har hun vært skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Elle. 

Produkter i videoen

Foundation + concealer, La Prairie Skin Caviar Foundation, kr 1465.

Highlight concealer, YSL Touche Eclat, kr 320.

Etter en hard helg med fest og moro, kan man ofte se litt ekstra sliten ut mandags morgen. Da er kanskje videoen over redningen?

I videoen over viser Mari deg hvordan du best kan skjule trøtte og slitne ringene under øynene. Slik at du får et mer våkent blikk.

De neste dagene vil Mari Ruus, en av landets fremste makeupartister, lære bort sine råeste sminketips innenfor basic makeup.

Oljetrikset som redder tørr foundation-hud, eyeliner-tipset alle snakker om og videoen om hvordan du sminker bort kviser har allerede falt i god smak blant leserne våre.

- Disse sminkevideoene redder livet mitt, skriver Ane Fjærli Gaarden.

- Elsker alle tipsene, skriver én annen på Det Nye sin Instagram-konto.

Videoen over er intet unntak. Her kan du se hvordan Mari, ved hjelp av to enkle produkter, tryller vekk mørke ringer under øynene.

Ikke alle gjør dette riktig. Ifølge Mari trenger du nemlig to typer concealere, ikke bare èn. 

- Det som er viktig å tenke på når du legger concealer, er at du skal jobbe «lokalt». Du skal kun jobbe nøyaktig der du trenger det, sier Mari.

Mørke ringer under øynene er et av de største kompleksene blant kvinner. Det viser flere undersøkelser som er blitt gjort ulike steder i verden.

For flere geniale sminketips kan du sjekke ut videoene under.

Ikke bare finner du ut hvordan du legger eyelineren skikkelig, du kan også se hvilke produkter som gjør deg fresh i en fei og lære deg å legge foundation som en proff makeupartist.

Mari er i tillegg til makeupartist, utdannet journalist.

I 2010 var hun med å starte opp suksessen MinMote i VG. Etter to år der, gikk hun over til redaksjonssjefsstillingen i Klikk Mote.

Siden da har hun jobbet som skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Elle. Hun sa imidlertid opp jobben i Elle i desember for å bli redaksjonssjef i Det Nye.

Nå deler hun sine aller beste sminketips med deg!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!