Mari Ruus

Mari er utdannet journalist og makeupartist, og har tidligere jobbet som journalist og skjønnhetsansvarlig i MinMote. Før hun begynte som redaksjonssjef i Det Nye, har hun vært skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Elle. 

De neste dagene vil Mari Ruus, en av landets fremste makeupartister, lære bort sine råeste sminketips innenfor basic makeup.

Oljetrikset som redder tørr foundation-hud og videoen om hvordan du sminker bort kviser har allerede falt i god smak blant leserne våre. Men det er spesielt en video de ikke klarer å slutte snakke om.  Videoen med eyeliner-trikset.

- Disse sminkevideoene redder livet mitt, skriver Ane Fjærli Gaarden.

- Eyelinertrikset så genialt ut!, roser Mari B. Hovland. 

- Eyelinertrikset var det kuleste, ble utrolig fint!, kommenterer Nora Andahl Børresen.

Også på Facebook-siden til Det Nye har flere bemerket seg eyeliner-trikset. 

Eyeliner er et produkt som mange synes er vanskelig å få til, inkludert Mari. Også hun synes eyeliner kan være utfordrende å legge. Derfor bruker hun en helt spesiell metode når hun legger eyeliner, som du kan få med deg i videoen over.

For flere geniale sminketips kan du sjekke ut videoene under.

Ikke bare finner du ut hvordan du legger rougen skikkelig, du kan også se hvilke produkter som gjør deg fresh i en fei og lære deg å legge foundation som en ekte proff.

Mari er i tillegg til makeupartist, utdannet journalist.

I 2010 var hun med å starte opp suksessen MinMote i VG. Etter to år der, gikk hun over til redaksjonssjefsstillingen i Klikk Mote.

Siden da har hun jobbet som skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Elle. Hun sa imidlertid opp jobben i Elle i desember for å bli redaksjonssjef i Det Nye.

Nå deler hun sine aller beste sminketips med deg!

 

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!