Mari Ruus

Mari er utdannet journalist og makeupartist, og har tidligere jobbet som journalist og skjønnhetsansvarlig i MinMote. Før hun begynte som redaksjonssjef i Det Nye, har hun vært skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Elle. 

Produkter i video

Serum, Origins Original Skin Serum, kr 495.

Primer, Jane Iredale Smooth Affair Primer, kr 595.

Ansiktsolje, Clarins Lotus Face Treatment Oil, kr 425.

Foundation, Mac Mineralize Foundation SPF 15, kr 300.

Highlighter, Giorgio Armani Fluid Sheer, kr 385.

Løspudder, Clarins Mineral Loose Powder, kr 380.

Ansiktsspray, Mac Fix +, kr 165.

De neste ti dagene vil Mari Ruus, en av landets fremste makeupartister, lære bort sine råeste sminketips innenfor basic makeup.

I denne videoen kan du sjekke ut Mari sin perfekte founationrutine. Makeupartisten har nemlig en helt spesiell måte å legge foundation på.

Mari er nøye med at det ikke skal se så sminket ut. Likevel klarer hun, ved hjelp av enkle triks å gjenskape supergløden vi alle drømmer om å få.

Og det er ikke bare ved hjelp av riktig farge på foundation at hun får det til.

Mari bruker nemlig fem produkter i en helt bestemt rekkefølge for å få en glødende, fin hud.

Sjekk ut produktene som gjør deg fresh i en fei i videoen over.

Mari har også et hemmelig dråpe-triks som gjør at du aldri mer trenger å bekymre deg for tørr og skjoldete foundation-hud.

Perfekt for deg som aldri får nok av gode, magiske sminketriks!

I denne eksklusive sminkeserien, som vil gå over ti dager, kommer Mari til å dele sine aller hemmeligste sminketriks med deg.

Mari er i tillegg til makeupartist-yrket, også utdannet journalist. I 2010 var hun med å starte opp suksessplattformen MinMote i VG. Etter to år der, gikk hun over til redaksjonssjefsstillingen i Klikk Mote.

Kort tid etter ble hun tilbudt jobb som skjønnhetsansvarlig Elle. Hun sa imidlertid opp jobben i desember for å bli redaksjonssjef i Det Nye.

Nå deler hun sine aller beste sminketips med deg!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!