Det er ikke til å stikke under en stol, at mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne for lengst har lagt sin elsk på Coachella.

Men hva er det med denne festivalen, som får selv de hotteste supermodellene, skuespillerne og rockestjerner til å rydde plass i kalendrene sine.

Vi har forsøkt å finne ut.

Her er åtte grunner til at vi digger den uber-glamorøse musikkfestivalen.

1. H.O.T

Hvorfor dra til Paris og Milan for moteinspirasjon når du kan tilbringe to uker i deilige, varme Palm Springs i California og feste med noen av de kuleste jentene vi kjenner.

Coachella er den perfekte catwalken, stappfull med inspirasjon. 

Coachella 2015

ROCKER TIL NORDMENN: Supermodellen Kendall Jenner og artisten Fergie danser til hotte beats. Nordmennene Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (23), Magnus August Høiberg (27), Todd Terje (33) spiller også på Coachella. © Stella Pictures

Coachella 2015.

INSPIRERT: H&M har gitt ut en helt egen kolleksjon i forbindelse med Coachella-festivalen. Festivalplaggene er i butikk nå. Kjole, kr 199. Solbriller, kr 69. Hårbånd, kr 120. © Stella Pictures/produsentene

ELSKER COACHELLA: Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne. © Privat.

2. F.E.S.T

Coachella, dronningen av festivaler, er toneangivende for nye stiler, motebildet og ikke minst resten av festival-sommeren.

Vi gleder oss til Øya, Hove, Roskilde og pulserende musikk fra internasjonale artister og rockestjerner.

3. L.O.V.E

Romantikken blomstrer i takt med blomsterkransene på hodet. Madonna og Drake kysser, it-jenter klemmer og søsken-bestisene Kendall, Kylie, Paris og Nicky holder hender. 

4. S.T.A.R.S

Tenk å gå side om side med supermodell Alessandra Corine Ambrosio, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Leigh Lezark, Rachel Zoe og Alexa Chung…. Vi blir starstruck bare av å tenke på det.

5. M.U.S.I.K.K

Kule it-jenter tar selfies og drikker juice fra en coconut mens de hører på norsk musikk. Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (23), Magnus August Høiberg (27), Todd Terje (33) spiller alle på Coachella.

6. M.O.T.E

Supermodeller og starlets viser frem sine beste garderobe triks. Boho chic og rockstar edge danser side om side med lyse tunikaer, frynsede skinnshorts, slitte jeans, cut offs og frynser.

LYKKE: supermodell Alessandra Corine Ambrosio tok med seg alle modell-venninnen sine. © Stella Pictures

Disse teksturene og uttrykkene er must-haves under festivalene, og det skal ikke mye til for å kopiere den. Et par klassiske shorts med den rette kutten gjør mulighetene mange.

Hvis man er i tvil kan man jo dra frem favoritt-band-t-skjorten eller en søt magetopp med blonder.

7. S.KO

Rocka ankel boots eller sommerens hotteste gladiatorsandaler.

8. H.Å.R

Saltvannsspray komplimenterer out-of-bed-looken. 

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!