Du møter på dem overalt. På blogger, fester og på gata.

Damene som er så stilsikre at de får alle oss wannabe-moteløver til å sikle.

De som har en rød tråd gjennom hele garderoben og som får de mest gjennomtenkte antrekk til å se ut som en herlig, tilfeldig sammensetning.

Og uansett hvor mye vi stirrer på dem, klarer vi ikke å knekke koden når vi selv står foran speilet og plundrer med plagg, belter, sko, smykker og fanden og hans oldemor i jungelen av tilbehør og kombinasjonsmuligheter.

For det å finne en personlig og kul stil er ikke gjort i en håndvending. Det er tusen ting å finne ut av:

Hva trives du i? Hva kler du egentlig best? Hva gjenspeiler personligheten din? Og hvis du først har svarene på det, er det ikke dermed sagt at du vet hvordan du skal sette teorien ut i praksis.

For hvor skal du egentlig finne klærne du har tegnet deg et bilde av i hodet? Og hvordan skal du style dem for at totaluttrykket skal bli helt smashing? 

For at du skal få litt mer håndfast veiledning i jakten på den perfekte stilen, har vi kalt ti trendy damer inn på teppet, innrømmet at vi er grønne av misunnelse på stilen deres og spurt: Hva er hemmeligheten?

Følg Det Nye på Instagram, Facebook og Snapchat (@detnye)

Få 10 utgaver av Det Nye og veske til 299 kroner (+porto)

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!