SKRIBENTER: Vilde Kristine Said, Karina Larsen og Sigrid Øvereng er noen av dem som har bidratt med sine tekster på detnye.no i 2015. © Privat

I tillegg til de beste sakene om mote og skjønnhet, skal detnye.no skrive om alt det som berører og opptar unge kvinner i 2015.

Og du trenger ikke være utdannet journalist for å kunne skrive noe som kan gi betydning og vekke igjenkjennelse hos andre. Vi vil løfte frem skribentene som har noe på hjertet, som mener noe om tiden vi lever i, eller evner å se på situasjoner og fenomener med et helt eget blikk.

Sakene våre fra frivillige bidragsytere som Sigrid Øvereng, Thea Steen, Tonje Madsen, Anniken Fromreide, Vilde Kristine Said og Karina Larsen har skapt stort engasjement på sosiale medier.

Har du også en god penn, men savner en plattform å publisere innholdet ditt på? Da er kanskje detnye.no et sted for deg og tekstene dine.

Send oss en mail til [email protected], og legg gjerne ved et tekstutkast.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!