Josh Hartnett for Armani

Armanis nye yndling

Josh Hartnett blir både kledd opp av Armani, og er det nye ansiktet til motehusets parfyme.

KLES OPP I ARMANI: Josh Hartnett blir kledd opp i to skreddersydde Armani-dresser når han spiller i teateroppsetningen av "Rain Men" på West End i London.

KLES OPP I ARMANI: Josh Hartnett blir kledd opp i to skreddersydde Armani-dresser når han spiller i teateroppsetningen av "Rain Men" på West End i London. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert
ARMANIS ANSIKT UTAD: Josh er det nye ansiktet til parfymen Emporio Armani Diamonds for Men. Her sammen med designeren Giorgio Armani.

ARMANIS ANSIKT UTAD: Josh er det nye ansiktet til parfymen Emporio Armani Diamonds for Men. Her sammen med designeren Giorgio Armani. Foto: Foto: Bulls

Den kjekke skuespilleren Josh Hartnett (30) har blitt designeren Giorgio Armanis (74) nye favoritt.

Ifølge Vogue kler nemlig designeren Josh opp i to skreddersydde dresser når han skal debutere på teaterscenen på West End i London.

Beundrer Josh

Josh har fått rollen som den arveløse Charlie Babbitt i teateroppsetningen av storfilmen «Rain Man» fra 1988 - den samme rollen Tom Cruise (46) hadde i filmen.

Les også: Til nye «Rain Man»

- Jeg har lenge beundret Josh Hartnett, som representerer en av de mest talentfulle skuespillerne i sin generasjon, sier Armani.

Det var også han som kledde opp kjekkasen på hans aller første filmpremiere.

Inspirerte til parfymen

Tidligere i år annonserte Armani at Josh var det nye talsmodellen for det italienske motehuset Emporio Armani sin eau de cologne. Han er nå blitt ansiktet til merkets herreparfyme, Emporio Armani Diamonds for Men.

- Både på og av lerretet har han en sjarm og karisma som er magnetisk. Hans individualitet, sjarm og nonchalante væremåte er kvaliteter som inspirerte med da jeg lagde denne nye duften, forteller Armani.

Josh slår seg dermed sammen med popstjernen Beyoncé (27), som også er ambassadør for Armani. Hun signerte en avtale i fjor som gjorde henne til ansiktet utad for Emporio Armani Diamonds for Women.

Se reklamevideoen med Josh Hartnett under.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning