TV-stjernen Kelly Ripa

Ansiktshud helt på trynet

Hva tror du har skjedd med stjernens ansikt?

Kelly Ripas hud var ikke helt i form.

Kelly Ripas hud var ikke helt i form. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert
FYDDA, KELLY! Frityrstekt mat i beste sendetid.

FYDDA, KELLY! Frityrstekt mat i beste sendetid. Foto: Foto: Bulls

Denne uken var imidlertid ikke Kelly Ripas beste. Under TV-showet hennes torsdag var ansiktshuden og den vanligvis fløyelsbløte pannen hennes vablete og nuppete som hos en tenåring.

Uviss årsak

Ikke en gang et kraftig grunnarbeid med concealer og foundation kunne skjule at huden hennes var fullstendig ute av lage.

Se video:

Slik legger du foundation

Tusj huden din plettfri

Amerikanske medier spekulerer i om det kan være mange års tung studiosminke som har «kittet igjen» porene, eller kanskje er det hormonene til den 39-årige TV-stjernen som spiller henne et puss?

En tredje mulighet er naturligvis at huden nå må betale regningen for at hun propper seg med fettstekt fiskefilet midt i sendingen.

Les også:

Slik får du perfekt hud

Strøken hud på 1-2-3

Pop på TV

Kelly Ripa har hatt en skuespillerkarriere med en rekke kjente TV-serier og filmer, som til dels har gått rett i videohylla.

39-åringen har derimot gjort stor suksess som talkshowvertinne og utegående reporter for morgenshowet «Live with Regis and Kelly».

Etter at hun tok over etter Kathie Lee Gifford i 2001 har seerne strømmet til TV-apparatene for å se henne og Regis Philpin.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning