Alt for kjærligheten

Bli med å diskutere hvor langt du kunne ha strukket deg for kjæresten din.

Publisert Oppdatert

Har du tenkt på hvor langt du er villig til å gå for kjæresten? Ville du ha gitt opp alle karrieremuligheter for hans skyld? Kunne du ha flyttet til et annet land, bort fra familien og alle vennene dine? Og hadde du vært villig til å ofre liv og helse for ham - for eksempel ved å prøve å redde ham ut av et brennende hus?

Det er ikke ekte kjærlighet hvis du ikke kan svare ja på alle disse spørsmålene, vil noen hevde. Andre vil påstå at du er nødt til å sette deg selv først for at du skal kunne gi noe til andre.

Filmen Mitt liv uten meg handler om en ung kvinne som i kjærlighetens navn går lenger enn de fleste av oss hadde orket. Når hun får vite at hun har kreft og kort tid igjen å leve, forteller hun det ikke til mannen og de små barna. I stedet gjør hun alt hun kan for å tilrettelegge livet for dem, slik at de skal få det godt når hun er borte. Hun spiller inn bursdagshilsener til barna for mange år fremover, og finner en ny kjæreste til mannen sin. Det er kjærlighet, det! Hvis du ikke har sett filmen, må du løpe til dvd-sjappa nå! Jeg garanterer en nydelig filmopplevelse og våte kinn ¿

Tårene presset også på da jeg leste reportasjen i Det Nye nr. 15. 20-årige Marius var nemlig ikke i tvil om hva han ville gjøre da forloveden Cecilie (20) ble lam etter en bilulykke. Han ville bli hos henne uansett.

- Selvfølgelig har jeg tenkt at det kanskje ville vært best for Marius om vi ikke var sammen nå. Men klarer vi dette, klarer vi alt! sier Cecilie.

Les den rørende kjærlighetshistorien og delta i debatten her på Detnye.no - hvor langt er du villig til å gå for kjærligheten? Skriv en kommentar under denne artikkelen.

Hanne

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning