Klær, sko og vesker på nettet

De beste salgene på nettet

Shop sommersalget med noen tastetrykk. Her får du de beste salgene.

SOMMERSALG: Nå er det nettbutikksalg!

SOMMERSALG: Nå er det nettbutikksalg! Foto: Foto: Skjermdump fra diverse nettsider

Publisert Oppdatert

Sommersalget er i full gang, og omtrent alle butikkene over hele landet har de velkjente neonfargede plakatene i vinduene hvor de reklamerer for salget sitt.

Men det er ikke alltid like fristende å handle på salg. Klærne er ofte kastet i store kasser som du må lete gjennom, det er uoversiktlig, for mye å forholde seg til og det er ti tusen andre foran deg i kø.

Da kan det være kjekt å huske på at nettbutikkene også har salg. Og de har fantastiske salg! Som kommer rett hjem til deg, levert enten på døra eller via Posten.

Her har vi lett og funnet noen av de aller beste salgene for klær, sko og tilbehør.

Les også: Moteekspertens råd for shopping på salg

Nettbutikksalg

100 KR: Hva med et par trendy sandaler til hundrelappen? Nelly.com har startet sommersalget og trår kraftig til.

100 KR: Hva med et par trendy sandaler til hundrelappen? Nelly.com har startet sommersalget og trår kraftig til. Foto: Foto: Nelly.com

Nettbutikkene har gjerne en egen fane eller et ikon for salg, og det er her du kan gjøre de største kuppene.

De nettbutikkene vi besøkte har rabatter fra 30-80 prosent!

Nelly.com har blitt en kjent nettbutikk for mange, og har mange fine merker. Her vil du finne både sko, tilbehør og klær. De har åpnet sommersalget og reklamerer med opptil 80 prosent avslag!

Penelope Cruz smiler til oss fra Mango sin nettside, og jada, salget er i full gang også her. Hva med en lekker clutch til bare 149 kr?

Bikini, badedrakt og annet baderelatert tøy kan du få til hyggelig rabatterte priser på Bademote.no.

De mest hippe og populære garderobebasisplaggene er fra American Apparel. Nå kan du få en klassisk singlet til den nette sum av fem dollar. Ikke verst.

Shoe-shop.com har bøttevis av sko og merker Hush Puppies, Camper, Scholl og Geox, og nå på salg også. Opptil 70 % thankyouverymuch!

CLUTCH: Du kan få clutcher til titusenkronersklassen på designerbutikkene, eller denne fra Mango til 149 kr på salg.

CLUTCH: Du kan få clutcher til titusenkronersklassen på designerbutikkene, eller denne fra Mango til 149 kr på salg. Foto: Foto: Mango.com

La Redoute har også egen outlet og egen salgsseksjon på sine nettsider, og her kan du spare opptil 70 prosent.

Lille Vinkel Sko har tidligere blitt kåret til Norges beste skobutikk, og nettsiden er slett ikke verst den heller. Stort utvalg på sko på sommersalg.

Ser du etter undertøy eller badetøy på salg? Victoria's Secrets har masse lekkert til hyggelige priser. Opptil 50 % rabatt.

Les mer: Slik netthandler du fra utlandet

Designersalg

Selvsagt er det mulig å gjøre et realt designerkupp også. Designerklær med priser vi snur i døra av, blir 30-80 prosent mer tilgjengelig under salget. Hurra!

SALG: Let på menylinjen til nettbutikken. Her finner du ofte en egen fane eller ikon merket med salg eller outlet.

SALG: Let på menylinjen til nettbutikken. Her finner du ofte en egen fane eller ikon merket med salg eller outlet. Foto: Foto: Skjermdump fra Mango.com

Net-a-porter.com har et veldig bra salg, med opptil 70 prosent rabatt. Her kan du til og med sortere på rabatt, lav eller høy pris.

GØY MED RABATT: Denne kjolen er satt ned fra 9300 kr til 2800 kr på Net-a-porter sitt sommersalg.

GØY MED RABATT: Denne kjolen er satt ned fra 9300 kr til 2800 kr på Net-a-porter sitt sommersalg. Foto: Foto: Net-a-porter.com

Asos.com er en klassiker av en nettbutikk med rimeligere designerklær og underlinjene til de store designerne. Nå kan du shoppe med opptil 80 prosent avslag. Det liker vi!

MyTheresa.com har de virkelig eksklusive merkene, så her merkes prosentene ekstra godt.

Shopbop.com skilter med hippe designermerker som Alexander Wang, Balmain, Marc by Marc Jacobs, Juicy Couture og Botkier.

Urbanoutfitters.co.uk har merker som Whyred, Luella, Vanessa Bruno og MM6 Martin Margiela blant annet¿ Og da er det ekstra stas med salg!

Luisaviaroma.com er italienskbasert med haugevis av merker, og mange av de mest eksklusive merkene, for eksempel Christian Louboutin, Chloé og Burberry. Men også rimeligere merker og underlinjer er representert her.

Fashionmixology.com har sommersalg med opptil 60 prosent rabatt. Det kommer veldig godt med på merker som Acne, Paul & Joe Sister og American Retro.

Outlet og lagersalg

Outnet på nett, liker vi, så slipper vi å slåss med nabodama om den fine kjolen.

The Outnet er Net-a-porters egen outnetbutikk, og får inn overskuddsvarer fra designermerker som for eksempel Chloé, Burberry Prorsum, 3.1 Phillip Lim, Marc by Marc Jacobs og Fendi.

Noe for enhver med andre ord. Det er fortsatt kostbart, men til 70 prosent avslag er i hvertfall prisen veldig mye hyggeligere.

Unngå avgiftssjokk:

  • Alle varer som importeres til Norge er i utgangspunktet avgiftspliktige. Unntakene er sendinger fra utlandet med verdi inntil 200 kroner og bøker som importeres av privatpersoner til eget bruk.
  • Bestiller du avgiftsfrie og avgiftspliktige varer i én sending, må du fortolle forsendelsen dersom samlet verdi overstiger 200 kroner.
  • Handler du for under 200 kroner, slipper du toll og avgifter. Frakt kan komme i tillegg.
  • Er varens verdi over 1000 kroner eller det kreves særavgift eller spesiell tillatelse for å importere, må varene fortolles enten gjennom et firma, eller ved at du møter opp hos Tollvesenet.
  • Toll og avgifter beregnes ut ifra summen av varens verdi, fraktkostnader for sending av varen og eventuelle forsikringskostnader for sendingen. Det du må betale ved fortolling er avhengig av hvilken vare du kjøper.
  • Har du fortollet en vare du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen og deretter søke Tollvesenet om refusjon for det du har betalt i toll, særavgift og merverdiavgift.

Kilde: Toll.no

Lagersalg.no er en samleside som opplyser om både nettbutikksalg og fysiske salg.

Her kan du gå inn og se om det er salg i nærheten av der du bor. For eksempel reklamerer Marvins Outlet i Oslo med at de skal selge unna merkevarer som Mexx, Geox, Armani, Hugo Boss og Vans i perioden 15.juli til 15.august.

Les også:

Slik unngår du nettfellene

De beste butikkene på nett

Stor lipglosstest

Sexy undertøy til bruden

Tilbake til Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning