Mye vektøkning og kort tid til vanngjennomtrenging. Det tørre skinnet mørkner etter behandling med denne impregneringen.

Les hele saken

Vannabsorpsjon: 2

Labtesten har vannabsorpsjon i form av vektøkning i prosent av egenvekt, etter 30 minutters nedsenking i vann. Jo lavere prosentandel, desto bedre resultat. Målingen er gjort etter at prøvestykkene med nubuck-skinn er satt med impregnering to ganger med 10-20 minutters intervall og deretter tørket i minst 18 timer.

Boston Waterbased er blant dem med høyest absorpsjon, og kommer dermed ganske dårlig ut av denne testen. Vektøkningen i det friske skinnet er på hele 22 prosent, nest mest i testen.

Tid til gjennomtrenging: 2

Hvor lang tid det tar før skinnstykkene i testen blir gjennomtrengt av vann. Jo lenger tid dette tar, desto bedre er resultatet.

Det tar bare 2 minutter før det tørre skinnet er gjennomtrukket, og 10 minutter før vannet er helt gjennomtrengt i det friske skinnet.

Spesifikasjoner

Produsent Boston
Pris 129,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!