=

Sassybeat spiller live! © Erik Asla

Onsdag 9. april inviterer H&M og ELLE til et eksklusivt arrangement med bærekraftig mote i sentrum. Det blir bærekraftig inspirasjon og du får muligheten til å handle H&Ms Conscious Exclusive-kolleksjon før alle andre!

- Live Act Sassybeat kl. 20.45

- Pre-shopping Conscious Exclusive

- Bobler i glasset

- Goodiebags

Tid: Onsdag 9. april kl. 20-22.

Sted: H&M Gården i Bogstadveien 11.

Påmelding: Send en sms med kodeord ELLEHM + ditt navn til 2205 innen 4. april. (kr 3)

NB! Begrenset med plasser og 18-års aldersgrense.

Conscious Exclusive er H&Ms bærekraftige red carpet-kolleksjon. Kolleksjonen viser hva som er mulig med mer bærekraftige materialer i både plagg og accessoirer. Våren 2014 står glamour og bohem sentralt i kolleksjonen, og nye materialer i år er 100 % økologisk morbærsilke og økologisk skinn. Kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte butikker over hele verden og online fra 10. april.

Sassybeat ferdigstilte debutalbumet med tittelen Snakes And Ladders i januar i år. Platen har mottatt gode kritikker. I år spilte jentene også to konserter på Bylarm - der det en gang startet for tre år siden.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!