I forbindelse med at vi øker antallet brukertester på Klikk.no, trenger vi flere testere. Vi skal ha flere tester av sminke - og trenger ditt bidrag!

Derfor skal vi etablere en testgruppe blant våre lesere/brukere. I brukertestene kommer vi til å ha et testpanel for hver test - som medlem i makeup-gruppa på Facebook får du muligheten til å søke om å få være med å teste.

Når vi tester, stiller vi høye krav til seriøsitet og gjennomføringsevne. Dette er ekstremt viktig for at testene våre skal ha den troverdigheten leserne fortjener. Derfor har vi alltid en søknadsrunde i testpanelene våre. De som får være med å teste, belønnes som regel med at de får beholde produkter.

Høres det spennende ut? Fyll ut skjemaet her om du kunne tenkte deg å bli en av våre makeup-testere. Kvalifiserte testere vil bli lagt til i Facebook-gruppa "Klikk Mote - testgruppe" - dette er hovedkanalen for kommunikasjonen om testene.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!