Vi elsker å shoppe på nett!

Og kan vi få det litt billigere enn til fullpris, så er det jo halleluja og kryss i taket med en gang.

Så ganske så ofte surfes det hardt på de store motesitene som tilbyr vintage og brukt til en billig penge, - og er vi ekstra heldige, til og med splitter nytt med prislappen på.

Designerauksjon

Egmont Hjemmet Mortensen har sitt eget motenettsted som heter Bazar, som har blitt veldig populært.

Nå kjøres det en designerauksjon med mange kjente norske designere. Pengene går til Redd Barna. Her er det lagt ut mange fine klær og vesker, og vi har lagt vår elsk på blant annet skinnjakka til det heite merket Mardou & Dean. De er kanskje spesielt godt kjent for jeansen sin, men lager også andre klær. De har for øvrig også en valgfri jeans på designerauksjonen.

Auksjonen går ut i morgen kl 12, og i skrivende stund kan du kjøpe Mardou & Deans skinnjakke til under 2000 kr. Den koster normalt 7000 kr! Snakk om penger spart!

Andre nettbutikker

Vi sjekket også på Finn.no selvsagt, og tok en titt innom Epla.no.

Danske Trendsales.dk bruker også å ha mye fint. På den danske secondhand-butikken Iblamelulu.dk selges det for øvrig nydelige designerklær, men vi fant ingen skinnjakke der akkurat nå. Men det er uansett en fin nettbutikk å sjekke ut, spesielt om du er interessert i designerkupp.

Er du generelt glad i vintage, så er det så mye fint der ute. Her har vi laget en oversikt over fine nettbutikker som spesialiserer seg på vintage.

Skinnjakke

SKINNJAKKE: Denne kule skinnjakka fra Mardou & Dean er med i designerauksjonen til Bazar, som avsluttes i morgen. Brun med neonstriper langs ermene, i fantastisk mykt skinn. Veiledende utsalgspris er kr 7000. Nå kan du få den veldig mye rimeligere. © FOTO: Mardou & Dean

Zara-jakke

På Zara ligger fortsatt denne kule bikerjakka ute til salgs for kr 1795, men på Bazar kan du få den til 1400 med prislappen på. Vi liker at den er tofarget. Verdt å sjekke ut!

Skinnjakke fra Ane Mone

På Finn fant vi en fin skinnjakke fra Ane Mone med fine quiltede detaljer som selges for kr 999. Til skinn å være, er dette en god pris. Når vi også ser på hva Ane Mones klær bruker å koste, så er dette antakelig en jakke som kostet rundt 2000-3000 kr ny.

Skinnjakke

SKINNJAKKE: Denne tofargede fra Zara finnes i nettbutikken til Zara ennå til full pris. © FOTO: Zara

Favoritt fra Iro

Denne fantastiske skinnjakka fra Iro koster flesk selv på salg.

Men det er likevel noen tusenlapper å spare i forhold til nyprisen på kr 8400 (!). Jakka er fra høsten 2012, så denne fås i butikk til nypris nå (hvis den ikke er utsolgt vel å merke). Selger har fått inn bud på kr 6300 som står ut desember dersom ingen byr over.

skinnjakker

QUILTET SKINNJAKKE: Vi liker denne skinnjakken med quiltede detaljer fra Ane Mone. Bra pris også! © FOTO: Privat

Gestuz-skinnjakke

Marthe fra Fyllingsdalen selger denne sukkerbiten av en skinnjakke .

Den er fra det danske fine merket Gestuz. Nypris var 2500 og hun selger den for 1900 - med merkelappen på. Fin!

skinnjakke

SKINNJAKKE: Iro har vært et de mest ettertraktede merkene de siste par årene, og denne populære skinnjakka rettferdiggjør populariteten. © FOTO: Produsenten

Bikerjakke

På Epla.no fant vi en bikerskinnjakke fra en selger som kaller seg Atomic.

Hun ber om 550 kr for denne skinnjakken, noe vi må anse som rimelig for en jakke i ekte skinn. Her står ikke merket opplyst, men jakka ser fin ut og bikerjakka er en klassiker som alle bør ha i skapet.

Skinnjakke

GESTUZ: Fin og ubrukt skinnjakke fra Gestuz. © FOTO: Marthe/Bazar

Fra Rock 'n blue

Bazar dukket en veldig fin rocka skinnjakke opp, fra merket Rock'n Blue som bruker å koste noen tusenlapper.

Nå vil selger ha kr 2000. Joda, det er mye penger, men likevel et kupp i forhold til ny-pris.

skinnjakke

FIN BIKERJAKKE: Vi likte godt denne klassiske varianten av en bikerjakke. Til bare 550 kr. Ikke verst. © FOTO: Atomic/Epla.no

Skinnjakker

ROCK N' BLUE: Denne jakka har perfekt gråfarge og fin, litt slitt finish. © FOTO: Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!