Hvis du ikke er fan av de pastellfargete jeansene som henger på rekke og rad i alle butikkene, eller er lei av de utvaskede grå, kjøp et par sommerlige og stripete jeans. Under moteuken i Paris ble flere moteikoner observert i Celines stripete pysjaktig bukse. Vi elsker disse ankelkorte og stramme buksene fra Baum und Pferdgarten.

Inspirert av Moss

Kate Moss er et bevis på at du ikke trenger å se ut som en pirat eller fange på rømmen (ja da, hun er fin i alt) for å kle et par stripete bukser. Style dem sammen med en etnisk topp, høye, svarte pumps, en bombejakke og et

rocka belte. Da får du den rette ballansen mellom sommerlig hippie og ultrachic rocker. Du kan også bruke dem med en stram blazer som fru Moss for å få mer maskulint og konservativt utrykk. Når solstrålene varmer og

sommeren kommer er buksene perfekte sammen med et par fine sandaler, en neonfarget T-skjorte og en bombejakke. Løp og kjøp!

=

Kate Moss lufter sine stripete bukser.

Shoppingfavoritter:

1. Smykke fra H&M, kr 76.

2. Bombejakke fra H&M, kr 380.

4. Topp fra Baum und Pferdtgarten, kr 1.742.

5. Veske fra Zara, kr 679

6. Pumps fra Aldo, kr 899.

7. Belte fra Munthe plus Simonsen, kr 699.

Les også:

Slik styler du hvite jeans

Kjendiser i årets solbrilletrender

Stjel stilen til 7 favorittdesignere

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!