Solen er her og selv om det ikke er eneste grunnen til at kjendisene drar på seg solbrillene er de uansett observert gatelangs med sesongens nye og hotteste solbrilletrender: Runde, pilot og retro.

=

Kjendisene lufter sesongens hotteste solbrilletrender.

Sesongens trender:

Runde: Kirsten Stewart og Fearne Cotton er begge rocke-inspirert og har gått for solbriller vi vet med stor sikkerhet at John Lennon ville elsket. Hvis du vil være superkul, velg et par med speilglass.

Pilotbriller: Disse fikk sin store tilbakekomst forrige sesong og både Miranda Kerr og Elizabeth Olsen har luftet sine ultrakule klassikere sammen med jeans, hunder og kåper. Piloten er også fin med speilglass!

Retro: Et par oversiza, filmstjernebriller i retrofasong har fremdeles ikke mistet populariteten. Både Kate Moss, Kate Bosworth og Nicole Richie er store fan. Innfatningen skal være stor, men du kan velge mellom rette,

kattefasong eller runde. Synes du svarte eller brune blir litt kjedelig kan du kjøpe et par i en pastell- eller knallfarge som passer perfekt denne sesongen.

=

Hva er din favoritt, Runde, pilot eller retro?

Shopping:

Runde:

Med speilglass fra Diesel, kr 1.495.

Brune fra Asos, kr 201.

Klassiske fra Boss Black, kr 1.800.

Pilot:

Rosa fra Carrera, kr 1.385.

Svarte fra Dior, kr 3.315.

Klassiske fra Giorgieo Armani, kr 1.240.

Retro:

Hvite fra H&M, kr 99.

Grønnspettet fra Gucci, kr 3.485.

Brune med leopardmønster fra YSL, kr 2.155.

Les også:

Aprils beste kjøp

Vårens hotteste trender på budsjett

Stjel stilen til 7 favoritt designere

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!