Det er opplest og vedtatt at skinnjakken er kommet for å bli. Selv om motene svinger fra trend til trend, har skinnjakken funnet en trygg og god plass i basisgarderoben. Det forstår vi godt for dette er et plagg som passer til absolutt alt. Sammen med en fotsid kjole på fest eller med et par jeans og converse til hverdags.

Selv om drømmejakken kanskje koster en del, kan vi love deg at du kommer til å bruke den til jakken faller fra hverandre.

Hanneli er en stor fan og det er også Alexa Chung som ofte styler den med en romantisk og lårkort blondekjole, Siden det er vår og pastellsesong kan du fint investere i en lysere jakke i kremhvitt eller en pastellfarge. Den fineste måten å style denne jakken er sammen med pasteller eller ton-i-ton med et par jeans eller en kjole.

Våre 10 favoritter

1. Bikerjakke fra Joseph/Mywardrobe.com, kr 8.860.

2. Semsket, asymmetrisk skinnjakke fra Gestuz.

3. Pudderfarget skinnjakke fra Acne, kr 5.495.

4. Koralfarget jakke fra Joseph, kr 10.315.

5. Hvit jakke med glidelås fra Mango, kr 1.699.

SKINNJAKKER © FOTO: Produsentene/Getty Images/ImaxTree

Selv om det er pastellfarger som er den store trenden denne våren, er den svarte eller brune skinnjakken alltid like aktuell. Acne og Alexander Wang var viste jakker som var inspirert av BMX og racerbiler, men Emanuelle Alt nesten aldri viser seg uten et par jeans en enkel herreskjorte og en svart biker- eller skinnjakke. Løp og kjøp!

6. Skinnjakke fra Muubaa, kr 4.495.

7. Oversizet bikerjakke fra H&M, kr 1.499.

8. Blazer i skinn fra Helmut Lang/Mywardrobe, kr 8.903.

9. Brun, semsket jakke med frynser fra Ganni, kr 3.580.

10. Med glidelåser i gull fra Mango, kr 1.999.

SKINNJAKKER © FOTO: Produsentene/Getty Images/ImaxTree

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!