Den lille havfruen

Karl Lagerfeld tok oss med til bunnen av havet på Chanels visning. Og der, som ut fra intet, dukket fantastiske Florence Welch fra bandet Florence and The Machine opp fra et digert kamskjell og begynte å synge. Magisk, Karl! Som alltid ...

trendbibel 0312 miks=

Florence Welch var plassert i et digert skjell på catwalken hos Chanel. © imaxtree

It hos Kenzo

Det er en ny vår hos Kenzo nå som de hippe Opening Ceremony-grunnleggerne Carol Lim og Humberto Leon har tatt over som sjefdesignere etter Antonio Marras. Catwalken ble kronet med Chloé Sevigny i en kongeblå buksedrakt.

trendbibel 0312 miks=

Chloë Sevigny som modell med ny hårfarge på catwalken til Kenzo. © imaxtree

Kong Kanye

Azzedine Alaïa, Olivier Theyskens, Jeremy Scott og Olsen-tvillingene var blant de nysgjerrige fremmøtte da rapperen Kanye West debuterte som designer under moteuka i Paris. Responsen på kolleksjonen var ikke akkurat udelt positiv, men hva gjør vel det, når den alltid like lite ydmyke Kanye uansett selv vet at han er best i alt, alltid?

trendbibel 0312 miks=

Kanye West med sitt supermodellcrew. © imaxtree

Vårens må-ha

Skal du bare kjøpe deg én jeans denne sesongen, bør du gå for en hvit. Sjekk ut visningene til blant annet Balmain og Givenchy. Denne hvite fra Diesel er helt perfekt for looken.

=

Hvitt er det nye svart, eller var det omvendt?

Hallo i høyden

Platåsko er superhot denne sesongen. Vi ELSKER Isabel Marants fargerike sneakers med innebygd hæl og skinnskoene med bast­såle fra Tory Burch.

Celine ss12 trendmix=

Kom deg opp i høyden!

Pysjamasparty!

Nesten alle designerne inviterte seg selv på pysjamasparty i vår. Stella McCartney, Paul Smith, Jill Saunders og Trussardi får vår stemme!

trendbibel 0312 miks=

Ut av senga og opp på catwalken. © imaxtree

Gult er kult

Gå for knallfarger på tilbehøret denne våren. Skal du investere i en ny veske denne våren, ville vi valgt kanarigule Bayswater fra Mulberry.

trendmix=

Kanarigul Bayswater fra Mulberry.

It-tilbehøret

Store kors og choker-kjeder á la 90-tallet er tilbake! På catwalken viste modellene hos Pucci og Lanvin hvordan det skal gjøres.

=

Sesongens heiteste statementsmykke.

Tivoli

Både Louis Vuitton og Mulberry gikk for tivoli-inspirerte visninger, med gyngende trehester og fargerike gassballonger. Vi tar gjerne en runde til på karusellen!

=

Mulberrys ballongfest og Louis Vuittons karusell-catwalk.

En gang på topp, alltid på topp!

Kate Moss for Vuitton, Gisele for Givenchy og Miranda Kerr (som akkurat har født!) for Loewe beviste at de gamle fortsatt er eldst. Og best!

trendbibel 0312 miks=

Modellene som aldri svikter. © imaxtree

The mule

Tresko møtte stiletter på catwalken til Louis Vuitton. Vi spår at spisse sko uten hælstropp blir sesongens it-sko for motefolket.

General trendmix=

The mule fra Louis Vuitton. © LBProduction

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!