Kort sagt:

+ God kost

+ Dekker godt

+ Tørker fort


- Litt bred kost for de minste neglene

Konsistensen på Isadoras lakk er perfekt kremete, som gjør at den verken drypper fra kosten eller legger i dammer på neglen. Isadora har også en kjempegod børste, som er både flat og bred, og gir stålkontroll når man legger lakken. Deler av panelet mener den ekstra brede kosten kan gjøre det vanskelig å legge en fin lakk på de minste neglene.

På grunn av den kremete konsistensen og den pigmenterte fargen, trenger man kun ett lag for å få en dekkene og jevn farge. Den har i tillegg kort tørketid, og er perfekt for deg som har det travelt, eller rett og slett ikke har tålmodighet til å vente på at neglelakken skal tørke.

På toppen av det hele sitter lakken godt på, og holder neglene dine fine i flere dager. Isadora Wondernail gir deg mye neglelakk for pengene, og er absolutt en favoritt panelet kommer til å kjøpe igjen.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 69

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!