Det er ikke bare denne sesongen eller århundre at stjernene trykker strutsefjær til sitt bryst, og rett inn i garderoben.

De brusende og glamorøse fjærkreasjonene som ble assosiert med gledespikene på 20-tallet og divaene på 50-tallet, er perfekt for partysesongen.

Fjærene som beveger seg av seg selv og hjelper til og med en trestokk til å se fabuløs ut på dansegulvet!

Pucci, med den norske designeren Peter Dundas bak spakene, viste den fineste kongeblå minikjolen på catwalken, mens YSL kledde opp den danske modellen Freja i en hvit fjærjakke over et par matchende 70-tallsbukser.

Tør du ta den helt ut, la deg inspirere av Anna Dello Russos gule kjole eller Rihannas knallgrønne topp.

FJÆRFINE: Anja Rubik i kjole fra Pucci, Anna Dello Russo i en kanarigul kjole fra Versace, Florence Welch i YSL og Rihanna i en fjærtopp over et par grønne herrebukser. © Foto: Getty Images/ImaxTree

1. Svart skjørt fra Mango, kr 999.

2. Hvitt miniskjørt fra By Malene Birger, kr 2.799.

3. Spenne fra Friis & Company, kr 299.

4. Genser fra Topshop, kr 789.

5. Fjærveske fra Zara, kr 699.

FJÆRSHOPPING: Sonja Henie var kjent for sine fantastiske kostymer med perler, strass og selvfølgelig fjær.

FJÆRSHOPPING: Sonja Henie var kjent for sine fantastiske kostymer med perler, strass og selvfølgelig fjær. © Foto: Produsentene og ImaxTree.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!