Årets mest sexy mann er kåret og vi i ELLE syns Odd-Magnus Williamson (31) er Norges mest sexy mann 2011!

Her er topplista, men vil du sjekke om du finner navnet ditt eller kjæresten din sitt på lista må du kjøpe ELLEs desemberutgave som er i salg fredag 18. november.

1. Odd-Magnus Williamson (31), komiker

Den barske komikeren fra Torsdag kveld fra Nydalen er morsom, intelligent og talentfull. Etter hardtreningen før spillefilmen Kon-Tiki er han diggere enn noensinne. Litt bad boy, litt pusekatt. Og veldig, veldig sexy.

2. Bård Ylvisåker (29), komiker

Norges nye talkshowkonge har tonnevis av gutteaktig sjarm, akrobatisk kropp, silkemykt hår, og i musikkvideoen til Work it fikk vi konstatert at han også har kunnskapen om kvinnelig anatomi på plass. Solgt!

3. Karl Ove Knausgård (43), forfatter

Kampen er over, men Knaus består, og vi leser gjerne 3000 sider til! Fjorårets mest sexy mann er fortsatt Norges største FILF.

4. Didrik Solli-Tangen (24), artist

Den selvironiske post-Grand Prix-versjonen som dukket opp i Torsdag kveld fra Nydalen er til å spise opp! Fyren er jo superdeilig og supermorsom, og vi stiller oss gjerne i kø for å smøre inn kroppen hans med babyolje!

5 Charlie Siem (26), fiolinist

Halvt norsk, halvt gud. Fiolinisten spiller på mange strenger, og har både modellkampanjer og fingerferdigheter vi blir mo i knærne av. Kom hjem til Norge!

6 Lars Vaular (27), rapper

Kjekkasen fra Bergen med landets beste hårklipp har rappa seg inn i hjertene våre, og hadde han vært singel, kunne han rappa seg inn i hva som helst hos oss.

7 Aksel Lund Svindal (28), alpinist

Kropp av jern, landets deiligste hakeparti og øyne som en grizzlybjørn. Skifantomet er og blir landets deiligste i trikot!

=

Faksimile fra intervjuet med norges mest sexy mann 2011.

8 Mats Zuccarello-Aasen (24), hockeyspiller

New Yorks Rangers' barske og muskuløse stjerneskudd fra Groruddalen er ikke så høy, men har til gjengjeld veldig lang kølle (på isen).

9 Hans Peter Lindstrøm (38), musiker

Produsenten, DJ-en, artisten og eks-modellen er mørk, barsk, litt rufsete, og rett og slett superdeilig.

10 John Carew (32), fotballspiller

Oksen fra Lørenskog kan dandere kroppen med så mange manbags han vil - han er og blir en vaskekte manne-mann uansett. Musklene, smilet, awww, du er HOT!

Les også:

Slik får du fetish-looken

Fire fine antrekk med paljetter

Novembers ni beste kjøp

=

ELLEs herlige desembernummer. Løp og kjøp!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!