Marislava Duma

Fine Miroslava Duma er like fin i en hettegenser som et helt antrekk fra Marni. Stilen hennes er alltid overraskende og det er også det som gjør henne til et perfekt gatemoteobjekt. Hun er datter av en russisk senator og var en av redaktørene for russiske Harper's Bazaar. Nå er hun frilanser og jobber for ulike publikasjoner som OK, Tatler og Glamour i Russland.

=

Marislava Duma

Taylor Tomasi Hill

Taylor Tomasi Hill er style and accessories director for US Marie Claire. Ryktene skal ha det til at hun er designeren Prabal Gurungs muse. Taylor startet sin karriere i Teen Vogue der hun også var sjefen for accessoirene - og det er lett å se, for det er ofte på tilbehøret hun velger til stylingen som gjør antrekket. Stilen hennes er superinspirerende, og hun kaller seg selv for en "kleskameleon" fordi den utvikler seg konstant. Ofte mikser hun feminine plagg, med edgy og androgyne plagg.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 22: Taylor Tomasi Hill attends the Fendi Spring/Summer 2012 fashion show as part Milan Womenswear Fashion Week on September 22, 2011 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images)=

Taylor Tomasi Hill © Jacopo Raule

Anna Dello Russo

Hun ble engang beskrevet som en "fashion maniac" av den legendariske fotografen Helmut Newton. Dello Russo har alltid latt stil gått foran funksjon og komfort (vet hun egentlig hva det er?). Den 49 år gamle italienske stylisten er nå redaktør og kreativ konsulent for Vogue Japan. Hun har blitt en superkjendis gjennom utallige blogger som elsker hennes eklektiske og eksentriske styling som hun tar fra catwalken og ut på gaten under moteukene. Dello Russo har to ekstra leiligheter til å fylle kleskolleksjonen sin med som inneholder blant annet 250 dressjakker og 4.000 par sko (Imelda Marcos hvem?).

=

Anna Dello Russo

Giovanna Battaglia

Giovanna Battaglia er både en av redaktørene for L'Uomo Vogue og freelancestylist for blant annet W. Hun var en modell som med stor suksess utviklet seg til å bli en stylist da hun var 28. Hun liker klassiske kombinasjoner og er inspirert av blant annet Monica Vitti og Audrey Hepburn. Giovanna var også Dolce & Gabbanas muse og blir ofte sett på som et stilikon. Hun er også kjæresten til Carine Roitfeldts sønn, Vladmir Restoin-Roitfeld.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 22: Giovanna Battaglia attends the DogG Spring/Summer 2012 fashion show as part Milan Womenswear Fashion Week on September 22, 2011 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images)=

Giovanna Battaglia © Jacopo Raule

Hanneli Mustaparta

Hanneli ble oppdaget på gata av fotografen Per Heimly, og jobbet og modell i flere år før hun startet bloggen Hanneli.com. Og det var først da det tok helt av, for etter bare noen år med blogging har hun blitt et ettertraktet objekt verden over, og er fast fotograf fra moteukene fra Vogue.com.

=

Hanneli Mustaparta

Caroline Sieber

Sieber kom fra Australia til London for å bli regnskapsfører, men endte opp som stylist. Hun har både superkjendiser som Emma Watson og magasiner som Vogue på merittlisten. Hun er en av Karl Lagerfelds muser og er alltid å se på første rad under Chanels moteshow. Carolines stil er en reinkarnasjon av hennes stilikon, Jane Birkin.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 05: Caroline Sieber arrives for the Louis Vuitton Ready to Wear Spring / Summer 2012 show during Paris Fashion Week on October 5, 2011 in Paris, France. (Photo by Julien Hekimian/Getty Images)=

Caroline Sieber © Julien Hekimian

Christine Centenera

Hun er både moteredaktør for Australske Harper's Bazaar og freelancestylist for ulike publikasjoner. Hun var rådgiver for Kanye West som lanserte kolleksjonen sin under moteuken i Paris, og ble kjent for sin fantastiske stil gjennom motebloggerne Garance Doré og The Satorialist. Hun sier selv at hun er en "sucker" for alt med nagler og metalliske lakkdetaljer. Hun mikser basisplagg med sesongens må-ha plagg og accessoirer som skaper en perfekt balanse.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 22: Christine Centenera arrives at the Prada show during Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2012 on September 22, 2011 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images)=

Christine Centenera © Jacopo Raule

Emanuelle Alt

Redaktøren som tok over som redaktør i Vogue Paris etter sin tidligere bestevenn Carine Roitfeldt, og er kjent for sin androgyne stil og franske stil. Hun sverger til de smale jeansene fra Topshop som hun styler med en skjorte, en blazer og et par høye hæler. Hun startet sin karriere i franske ELLE og 20 ans før hun kom til Vogue. Hun har også stylet for Balmain, Isabel Marant og Guiseppe Zanotti.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 10: Stylist Giovanna Battaglia attends the Alexander Wang Spring 2012 fashion show during Mercedes-Benz Fashion Week at Pier 94 on September 10, 2011 in New York City. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)=

Emanuelle Alt © Neilson Barnard

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!