Endelig klart for litt deilig helgeshopping og etter en liten spørrerunde i ELLE-redaksjonen var shoppinglisten klar på 1-2-3! Vi er først og fremst inspirert av moteukene og det kalde været. Under moteuken i Paris var stilen på gaten delt i to: De fargefulle og de androgyne svarthvite. Vi er mest inspirert av sistnevnte. Emanuelle Alt stylet et par hvite jeans og en skjorte med svarte sandaler i New York, mens Lou Doillon møtte opp i en svart smokingbukse og en gjennomsiktig bluse under Paris Fashion Week. I tillegg var det hotteste tilbehøret en caps, så det har vi selvfølgelig også skrevet ned på listen.

1. Lanvin inspirerer oss sesong etter sesong med sine fantastiske smykker. Vi ønsker oss dette smykket fra Mango som vi skal style med en hvit T-skjorte. Smykke fra Mango kr 449.

2. Smokingbukse er en superhit også neste sesong. Styles finest sammen med en enkel genser, skjorte eller T-skjorte. Smokingbukse fra By Malene Birger, kr 1.499.

3. Blanke, tekniske stoffer er så fint sammen med et par jeans eller et skjørt i tweed. Genser fra Cheap Monday, kr 693.

4. Denne genseren i flettestrikk fra herreavdelingen på H&M er så fin sammen med et par hvite jeans. Herregenser fra H&M, kr 349.

5. Skateinspirerte joggesko er superfint sammen med en androgyn dress eller smokinbukser. Joggesko fra Zara, kr 969.

6. Hottest under moteukene. Caps fra Bik Bok, kr 199.

=

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!