Har du fremdeles ikke fått den rette inspirasjonen til hva du skal oppdatere garderoben din med akkurat nå, kanskje du finner litt inspirasjon i ELLE-redaksjonens favoritter. Her er webansvarlig Live Brekkes må-ha akkurat nå.

1. Jeg synes militærgrønt er et fint alternetiv til svart og grått. Denne vesten passer over en skinnbukse og sammen med en hvit skjorte eller genser. Militærvest fra Ganni, kr 1.199.

2. To favoritter i en bok; Helmut Newton og polaroider. Helmut Newtons Polariods, kr 273.

3. Akkurat nå synes jeg dette smykket fra Topshop og armbåndene fra Isabel Marant er de fineste. Siden Topshop ikke shipper til Norge lenger (%&"#!) må jeg prøve å komme meg til London i høst. Smykke fra Topshop, kr 143.

4. De fineste strikkegenserene finner jeg på herreavdelingen! Genser fra Acne herre, kr 3.000.

5. Jeg synes glidelåsdetaljer på bukser er så fint. Liker også mønsteret på denne buksen som kommer fra Baum und Pfertgarden, kr 1.499.

6. Jeg har vært gjennom en rødt, beige og pasteller, men nå er jeg tilbake på brunt og svart. Brunsvart neglelakk fra YSL, kr 195

7. Svart neglelakk fra Aron de Meys kolleksjon for Lancôme, kr 179.

8. Favorittsko fra Aldo ikke har for høye hæler, kr 998.

9. Vesken Mini Carter Camera Bag fra Mulberry (som er mye finere i virkeligheten), kr 6.500.

=

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!