Hvis du tror det er umulig å style slangeprint, tenk om igjen. Vi har kledd opp ELLEs stylist og moteblogger Caroline som er en selverklært fan av mønsteret, og får hverken nok av det eller Chloés slange-visning. La deg inspirere av disse tre stylingene til jobb, hverdag og fest.

City slicker

Det er kanskje vanskelig å forestille seg at slangeskinnsmønster kan ende opp i en sofistikert styling. Ruter, slangeskinn og en skjorte er som skapt for hverandre, og gir antrekket en konservativ og sofistikert look. Style det med et par brune eller beige sko og en veske som matcher buksene.

Høstkuppene:

Høstens kuleste jakkekjøp

Septembers beste kjøp

=

Jakke fra Whyred kr 4.900. Bluse fra Designers Remix, kr 1.299. Veske fra Friis and Company, kr 499. Sko fra Aldo, kr 799.

Hverdagsheltinnen

To av høstens må-ha, strikk og slangemønster. Slangemønster passer også utrolig fint å style sammen med andre mønstre, men du kan også velge en ensfarget strikkegenser hvis du synes det blir for mye.

Mer strikk:

Slik styler du strikkegenseren på

Fem deilige strikkegensere

Strikkegenseren stylet på 4 måter

=

Hverdagsheltinnen: Strikket genser fra Cubus, kr 299.

Festdronningen

Når du skal ut å svinge deg kan det lett tippe litt over hvis stylingen blir for utfordrene. Gå for svart, enten en bluse eller T-skjorte med en skinnjakke over. Med sotede øyne og et par pumps eller ankelboots er du partyklar!

Slik styler du skinnskjørtet

=

Festdronningen: Pumps fra Nelly trend, kr 399. Ullakke med skinnermer fra Tiger og Sweden, kr 2.999.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!