Strikk står på shoppinglisten til flere enn oss her på ELLE denne høsten. Den er ikke bare forebeholdt de nordiske stormene, men superhot på catwalken og representert hos blant annet Alexander Wang og Givenchy. Invester i en genser du elsker og bruk slik at du like godt kan bruke den på jobb, på café med venninner og kan til og med bli med på fin fest. Vi har stylet en rustrød flettegenser fra Whyred til kr 1.300 på fire ulike måter. La deg inspirere av bildene under.

=

Skinnskjørt fra By Malene Birger, kr 3.599.

Skinn sammen med strikk har vært hot noen sesonger. Nå bytter vi ut skinnbuksene med den fineste skjørtefasongen, et knelangt blyantskjørt i skinn.

Les også:

9 ankelstøvletter til under 1.000.

5 deilige strikkegensere

=

Langt paljettskjørt fra Velouria Vintage

Når du blander tykke strikkeplagg med glamorøse paljetter oppnår du en perfekt ballanse i stylingen. Det er både sart og hard, avslappet og superpyntet. Sammen med et par pumps eller et par ballerinasko kommer du til å føle deg så fin at du aldri vil dra hjem.

=

Myke herrebukser fra Acne, kr 1.700, pumps fra Weekday, kr 300.

Style en herrebukse sammen med en flettegenser for å oppdatere jobbantrekket. Du ser litt mer avslappet ut, men sammen med en blazer og et par pumps får et mykere jobbantrekk. Vi elsker også høstens pasteller som er et fint alternativ til mørkeblått og grått denne sesongen.

Les også:

Et fint alternativ til svart

=

Hvit kjole med stjerner fra Baum und Pferdgarten, kr 2.399, parkas fra H&M, kr 999.

Stjerner og prikker er også på vår må-ha-liste akkurat nå (Dolce & Gabbana, Stella McCartney). Sart, gjennomsiktig og feminin chiffong ser veldig fint ut stylet med grov strikk, en parkas (som også er tilbake denne sesongen) og et par herresko.

Takk til vår kjære praktikant Thao som stilte opp som modell på kort varsel.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!