Problem 1: Brusete hår

Løsning: Hvis håret ditt er brusete, bruk tid på å føne det helt tørt (ikke med håndkle) slik at håret holder seg glatt lenger. Det burde vare i 2/3 dager hvis ikke håret ditt blir fort fett. Del håret opp i seksjoner og bruk en børste (gjerne en rundbørste) og føner av god kvalitet. Da vil du oppleve at håret ditt blir mindre elektrisk og brusete.

Problem 2: Flatt og livløst hår

Løsning: Bruk fingertuppene til å massere hodebunnen. Dette gir håret ditt et øyeblikkelig løft. Hvis håret ditt er veldig fint, bruk et hårpudder som for eksempel Dust it fra Osis som hjelper røttene til å gi håret det volumet du ønsker deg.

=

Floker hos Emilio Pucci, Fletter hos Yudashkin, Flatt hos Roberto Cavalli, Diesel og frizzy hos Diesel.

Problem 3: Statisk hår

Løsning: Bland litt balsam med vann på en sprayflaske og ta den med i vesken (velg en reisestørrelse). Ristes før du lett sprayer det over håret. Dette fjerner elektrisiteten, og gjør at håret føles mykt og lukter godt.

Problem 4: Floker og flisete tupper

Løsning: Alt du trenger å gjøre er to raske forandringer. Først bør du skifte putetrekket fra bomull til silketrekk. Håret har en tendens til å floke seg når du sover, og putetrekk i silke er både mykere og skaper mindre friksjon. I tillegg er de også med på å hindre flisete tupper. For det andre bør du bytte ut hårbørsten din med en av god kvalitet - helst en naturbørste som ikke sliter så mye på håret ditt.

Problem 5: Uregjerlige krøller

Løsning: Krøller som ikke vil adlyde har det best med en leave-in balsam eller en liten dråpe av din vanlige balsam som er mikset med et stylingprodukt for krøller. Vekten fra balsamen hjelper håret til å holde krøllene sammen samtidig som det blir silkemykt. Du kan også vri krøllene mens det tørker for å hjelp krøllene på plass. Vi elsker Redken Fresh Curls Conditioner.

Problem 6: Dårlig tid

Løsning: flett håret når det er vått. Hvis du går med flette den ene dagen får du krøller neste dag. Da er det også godt egnet til å sette det opp den tredjedagen. Tre ulike hårstiler på tre dager uten at du trenger å vaske håret. Helt ideelt.

=

Produktene som hjelper mot dårlige hårdager.

1. Mythic Oil fra L'Oréal Professionnel. 2. Balsamen Fresh Curls fra Redken. 3. Rundbørste gir deg det fineste resultatet når du føner håret. 4. Dust it fra Osis.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!