Beth Ditto

IKKE STILIG: Magekort topp med nettingstrømpebukser som er trukket opp til rett under puppene er ikke lekkert på noen. © Foto: Stella

Ja da, vi er fullt klar over at indierockeren Beth Ditto ikke tar seg selv så veldig høytidelig, og bevisst går med klær som kan sjokkere og provosere, men likevel...

Vi fikk nærmest hakeslepp da vi så bildene av henne på scenen under Fendi sin fest i Paris denne uken.

Les også: Tre jentefavoritter i Paris

Big is beautiful!

Først og fremst, så vil vi bare si at vi rett og slett digger The Gossip-vokalisten og synes hun er kjempekul - spesielt elsket vi henne på coveret av det mye motemagasinet Love.

Hun er en power woman med bein i nesa, og hun er ikke redd for å stå på barrikaden og skrike høyt ut om homofiles rettigheter eller mot kroppshysteriet som regjerer i dagens samfunn. Noe vi applauderer.

Det er forfriskende med folk som gir f... i alt og alle.

Les også: Få vårens catwalkstiler til en billig penge

Magekort topp og nettingstrømper

Beth Ditto er som nevnt kjent for sine sjokkerende antrekk, men denne synes vi tok kaka.

Og nei, det er ikke bare på grunn av hennes store størrelse vi misliker klærne hennes - de hadde ikke sett fine ut på en tynn person heller.

Vi er nemlig ingen fans av magekorte topper med nettingstrømper som er dratt opp til rett under puppene.

Sminket av Amy Winehouse?

Sminken hennes er heller ikke den fineste vi har sett. Det kan nesten se ut som om hun har fått sminketips fra Amy Winehouse med tanke på eyelineren hennes.

Dessuten er blå øyenskygge sjelden kledelig, spesielt ikke når den er dratt helt opp til øyenbrynene.

Den svarte neglelakken hennes er vi derimot for. Mørk neglelakk har dominert den siste tiden, og den er definitivt kommet for å bli. Det er til og med «lov» til å ha mørke negler denne våren og sommeren.

Konklusjonen er at vi har sett bedre utgaver av henne.

Hva synes du om Beth Dittos antrekk? Si hva du synes i avtemningen under.

Les også:

Her er de beste neglelakkene

25 geniale skjønnhetstips

Avstemning

Er Beth Dittos antrekk en hit eller en miss?

13% stemmer
Det er en hit
87% stemmer
Det er en miss
Beth Ditto

SJOKKERER: Beth Ditto likke rog sjokkere. Hun har dessuten blitt bestis med Karl Lagerfeld den siste tiden, og har sittet på første rad under visingene i Paris denne uken. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!