Tre nakne rumper. Og en artikkel om et nakendiskotek i London. Det var artikkelen som slo alle rekorder på Klikk reise i løpet av lanseringsåret. Dette er samtidig den mest leste reiseartikkelen i hele desember og i 2008 sammenlagt.

Her er listen over de mest populære reiseartiklene:

1. Nakendisko i London

At nakenhet og rumper selger, er det ingen som helst tvil om. På toppen av listen over mest leste reiseartikler ligger nemlig artikkelen som forteller om det noe spesielle nudistdiskoteket i London. Dette vakte tydeligvis nysgjerrigheten hos mange av leserne, som leste så bra at artikkelen gikk rett til topps av samtlige på Klikk reise.

2. Hai dreper flere enn vi tror

På andre plass over mest leste finner vi saken om en australsk haiekspert som påstår at hai dreper flere mennesker enn det statistikken viser. Haiforskeren mener at mange av de som offisielt drukner, egentlig blir spist og drept av hai.

Jørgen Johannessen

- Dette er kapteinen som skriker

Flypiloten Tim Lancaster ble sugd ut av cockpiten på 5.000 meters høyde. Se den dramatiske rekonstruksjonen her.

3. Dette er kapteinen som skriker

Den tredje mest populære artikkelen på Klikk reise var den om flykapteinen som på mirakuløst vis overlevde etter at han ble dratt ut av vinduet på flyet og hang utenfor i mange minutter hele fem kilometer oppe i luften.

4. Knokkelkapellet i Praha

De fascinerende bildene av det fantastiske knokkelkapellet utenfor Praha troner på plass nummer fire over mest populære reiseartikler. Mange lot seg forundre over den noe spesielle dekoren på innsiden av kapellet - her er nemlig vegger og tak dekket av ekte skjeletter fra mennesker!

KNOKKELKAPELL: Kutna Hora - knokkelkapellet i Praha.=

KNOKKELKAPELL: Kutna Hora - knokkelkapellet i Praha. © Foto: Aleksander Bergan

5. Hitlers flyplass stenges

Artikkelen om Hitlers flyplass som stenges leste også svært bra. Flyplassen ligger midt i Berlin og er omgitt av avenyer. Flyplassen er verdens tredje største bygning.

6. Luksushotell til 100 kroner

Luksushotellkjeden "The leading hotels of the world" annonserte i år med hotellrom til en hundrelapp i forbindelse med feiringen av at de gikk inn i sitt åttende tiår i hotellbransjen. Artikkelen ble lest godt, mange meldte seg trolig på i kampanjen, som dessverre ble en stor fiasko. Da hotellrommene ble tilgjengelige brøt hotellkjedens nettsider sammen og ikke en eneste person fikk kloa i de luksuriøse billigrommene.

Les også:

Her får du mest for pengene

Her gjør du et hotellkupp

7. Verdens råeste overnatting

Mange var nysgjerrige på å se bildene fra hotellet som ble kåret til verdens aller beste av reisemagasinet Condé Nast Traveller.

8. Ferie i blanke messingen

Nakenferie er tydeligvis populært å lese om. Svært mange har vært nysgjerrige på å lese om eller kanskje se bildene fra artikkelen "Ferie i blanke messingen".

KAPELLET: Ylvingen kapell i Vega kommune.=

KAPELLET: Ylvingen kapell i Vega kommune. © Foto: Anders Rasch

Yvonne Ringnes Nilsen

Verdens beste hoteller

Se listen over de 10 flotteste og beste hotellene i verden.

9. Reis til Himmelblå-øya

Bildeserien fra flotte Ylvingen som er innspillingssted for NRK-suksessen Himmelblå, er nummer ni av de mest leste sakene på Klikk reise.

10. Verdens beste hoteller

Her ser du oversikten over verdens 10 aller beste hoteller. Se de fantastiske bildene og drøm deg bort fra kulden og mørketiden.

Les også:

Vurderer tredje sesong "Himmelblå"

Lyst til å bo hos Bono?

Tilbake til Klikk reise

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!