Eva Mendes.

HØYT HEVET. En typisk Mendes-hæl. © Foto: Stella

Eva Mendes liker ikke dype utringninger, men vil likevel «ta fram jentene» ved spesielle anledninger, sier hun til BANG Showbiz.

Liker ikke å flashe

Filmstjernen, som har vært sammen med filmskaper George Gargurevich i seks år, foretrekker å holde brystene tett ved brystet, så og si.

- Jeg bruker ikke topper eller kjoler med lav skjæring eller dyp utringning til hverdags. Jeg henter fram jentene enkelte ganger, men jeg liker ikke å ha dem på stas for ofte.

Les også: 18 pupper vi aldri fikk se

Eva (34) fortalte nylig også at hun elsker høyhælte sko, men de må ikke være mer enn 13 centimeter høye. Da blir det for komplisert å bevege seg.

Les tipsene: Stødig på høye hæler

Ny film rundt hjørnet

- Jeg kan aldri få nok av sko. Spesielt elsker jeg de med høye stiletthæler - men det er alltid et sirkus når jeg skal flytte meg rundt i dem. Jeg bruker hele rommet.

Eva blir snart å se i den halvanimerte filmen «The Spirit», hvor hun spiller mot blant andre Samuel L. Jackson og Scarlett Johansson.

Se klipp fra «The Spirit»

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!