Kate fronter duften Tresor

Lancome jubler for sin nye ambassadør.

Publisert Oppdatert

Foto: WireImage/All Over

Kate Winslet ble i går kveld presentert som det nye ansiktet for duften Tresor til Lancôme.

Spente gjester

Det var en høytidelig presentasjon av den populære skuespillerinnen og for første gang i historien ble en ambassadør for et skjønnhetsmerket kringkastet live på internett.

Og man kunne se av middagsgjestene i Paris at de virkelig fikk det de ventet på. Kate strålte i en flott svart fotsid kjole der hun kom inn og overrasket alle.

- Tusen takk for at jeg får lov til å være her med dere. Det er en stor ære for meg å bli ambassadør for Tresor. Duften er romantisk og en feiring av kjærlighet, sa Titanic-stjernen.

Fornøyde oppdragsgivere

Og om ikke Kate sparte på godordene om duften, så sparte heller ikke skjønnhetsmerket på noe da de viste sin begeistring overfor sin nye ambassadør.

- Hun representerer både skjønnhet og eleganse, og det er derfor en ære for oss å presentere Kate Winslet som ny ambassadør for Lancômes duft Tresor. Hun er en av de mest suksessfulle skuespillerinnene i verden og hadde før fylte 30 år allerede fire Oscar-nominasjoner. Både på og av lerretet er hun en sofistikert kvinne som representerer skjønnhet, skriver Lancôme på sine hjemmesider.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag