Redken Vinyl glam glansspray, kr 236, Monsoon vippetang, kr 90 og Maybelline Dream mousse kremrouge nr. 01, kr 99.

Redken Vinyl glam glansspray, kr 236, Monsoon vippetang, kr 90 og Maybelline Dream mousse kremrouge nr. 01, kr 99. © Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Nivea Colour passion i fargen lychee nr. 15, kr 109, ModelCo Eye brow kit, medium, kr 335 og Dior Eye shadow i fargen icy white, kr 220.

Nivea Colour passion i fargen lychee nr. 15, kr 109, ModelCo Eye brow kit, medium, kr 335 og Dior Eye shadow i fargen icy white, kr 220. © Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Halvt brasilianske Camilla Belle er Karl Lagerfelds nye muse. Du ser henne blant annet i Vera Wangs siste parfymekampanje og i filmen 10 000 BC.

Slik gjør du:

Lag et jevnt underlag med en god foundation og dekk til urenheter og mørke ringer under øynene med en concealer. Legg et lett lag med pudder for å fiksere foundationen og matte ned blank hud.

Kremrouge gir naturlige roser i kinnene. Legg den på eplekinn og myk ut overgangene med fingrene. Markerte øyenbryn er viktig for denne looken. Legg brynskygge med pensel, gre formen på plass og avslutt med en bryngelé.

Hvit highlighter innerst i øyekroken gir deg åpne og skinnende øyne. Soft godt med en stor øyenskyggepensel.

Legg en champagnefarget skygge på resten av lokket og avslutt med mye maskara oppe og nede. En mellomrød leppestift er lekkert til denne glamorøse looken.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!