i love bags

© Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Zooey Deschanel

© WireImage/All Over

1. Plastposer er ut!

Miljøvernminister Erik Solheim mener at plastposer bør forbys, fordi hver plastpose tar over 100 år å bryte ned. Vi støtter forslaget, og den heteste trenden i øyeblikket er de gode, gamle handlenettene. London-designer Anya Hindmarck lanserte i fjor veska med påskriften "I'm not a plastic bag", som for kun ca. 53 kroner (fem pund) ble revet bort. Flere kjendiser, blant annet Keira Knightley, ble observert med veska, noe som ga Ebay-priser på over 1000 kroner. Nå følger kjeden Accessorize opp og selger Fairtrade-merkede vesker i Norge til en pris som tilsvarer nettopp fem pund. We love!

2. Zooey Deschanel

I løpet av 2008 vil hun dukke opp i flere filmer, men 28-åringen kan mer enn å være skuespiller. Yndige Zooey har alltid mange prosjekter på gang, og nylig slapp hun sitt debutalbum sammen med M. Ward, Volume One, under artistnavnet She & Him. 9 av de 11 låtene har hun faktisk skrevet selv. Sjekk ut mer på www.myspace.com/zooeydeschanel.

3. Peace & love

Bik Bok har i år valgt solfylte Miami som bakgrunn for sommerkampanjen sin. Bildene er tatt av Isabel Watson, og klærne er utvilsomt sterkt inspirert av det flagrende 70-tallet, da rocken rulet og alt var lov. Lange kjoler, hotpants, slengbukser og søte bluser er viktige ingredienser i den nye kolleksjonen. Gjett om vi gleder oss til sommer'n!

Se resten av 10 på topp-lista i Det Nye nr 7, som er i salg frem til 19. mai.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!