Beyoncé og Jay-Z er herved erklært som rette ektefolk. Vi gratulerer! (Foto: WireImage) © WireImage.com

-De giftet seg tidligere i kveld. Jay ville at det skulle være et intimt og helt privat arrangement med bare nære venner og familie, sier en kilde til People magazine.

Spekulasjonene om bryllupet begynte å svirre for fullt da paret tidligere i uken snek seg ut til den søvnige forstaden Scarsdale for å skaffe seg ekteskapslisens. Vitner skildret paret som svært forelsket og lykkelig, da papirene ble signert.

Betydningsfull dato

De fikk lisensen tirsdag, og hadde da 60 dager på seg til å bli gift. En av grunnene til at mange trodde de kom til å gi hverandre sine "ja" fredag 4. april, er fordi både Jay og Beyonce er født den fjerde i måneden - Jay-Z 4. desember 1969 og Beyonce 4. september 1981.

Etter bryllupsseremonien skal Beyonce og Jay-Z ha hatt en stjernespekket fest på taket av Jays bygning Tribeca. Horder av paparazzier har meldt om at både Beyonces eks-Destiny Child kollegaer Kelly Rowland og Michelle Willams, og Jay-Z' nære venner Gwyneth Paltrow og Coldplay-vokalist Chris Martin, var til stede.

Forsnakkelse

Jay-Z' favoritt-diskjockey DJ Cassidy snurret plater, og det skal være nettopp DJ Cassidy som for en uke siden forsnakket seg og sa at han gledet seg veldig til bryllupet.

Det skal ha brutt ut en krangel mellom Beyonces pappa, Matthew Knowles, og en paparazzifotograf som var med å omringe bygningen man mente bryllupsseremonien fant sted.

Både Beyonces søster Solange og Oscar-vinner Forest Whitaker skal ha vært til stede under festen.

Kjørte SUV

Det store oppbudet av fotografer, mer enn 30 stykker, skal ha beleiret Tribeca-bygningen uten å få glimt av annet enn stjernene som kjørte inn i garasjeanlegget i sine SUV-biler.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!