Sanger, ektemann og nybakt far, Marc Anthony, skal ha gitt kona ringen som kostet ham 300 000 dollar, for å feire fødselen av tvillingene Max og Emme.

Diamanten som pryder ringen skal være en åtte karats gul kanarisk diamant.

Ifølge Bang Showbiz skal en kilde som står nær de nybakte foreldrene ha sagt at Jennifer Lopez ikke forventet å få en så "sjenerøs" gave, men at Marc ville forsikre seg om at hun ikke glemte dagen med det første.

Luksusfødsel

Samtidig skal det nevnes at J.Lo betalte 7,7 millioner kroner for å føde Max og Emme i en luksussuite ved North Shore University Hospital på Long Island.

Jennifer skal også ha leid inn den eksklusive babybutikken Petit Tresor i Los Angeles til å innrede et barneværelse i parets villa i Puerto Rico.

Max og Emme skal også nettopp - i en alder av tre-fire uker - ha fått ansatt sin egen massøse og fargeterapeut.

Det største i livet

Men Marc og Jennifer har helt sikkert råd til disse utgiftene.

De mottok nettopp 33 millioner kroner(!) for eksklusive rettigheter til de første bildene av tvillingene. Ikke rart barnelekene dekkes med diamanter når mor er i fullstendig ekstase:

- Hjertet mitt er forbundet med ungene. Av alle de tingene Marc og jeg har oppnådd i livene våre, er dette det største vi noen gang kommer til å oppleve, sier J.Lo.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!