Det er viktig at du velger en rødfarge som passer til hudtonen din. Det første skrittet mot de flotte leppene er derfor å finne ut om du bør velge en varm eller kald rødfarge.

Vær forsiktig

Leppenes tykkelse er noe annet som bør få betydning for fargevalget. Er leppene dine tynne, vil lyse rødfarger være mest flatterende, mens du kan velge en dypere, rød leppestift dersom du har fyldige lepper.

Det er også viktig å være forsiktig når leppestiften påføres fordi alle små feil vil bli synlige i rødt. Bruk en lipliner til å tegne opp leppene, så blir det lettere.

Ikke overdriv

Med røde lepper vil ansiktet ditt tiltrekke seg mye fokus, så det er viktig at resten av looken ikke konkurrerer om oppmerksomheten.

Litt maskara og eyeliner vil være nok for å opprettholde glamourutseendet. Du vil jo tross alt at folk skal se deg - ikke sminken din.

Rød gloss

Sist, men ikke minst, må du være forberedt på å bli lagt merke til når du forlater huset med knallrøde lepper. Dette er ikke en farge for dem som ønsker å forsvinne i mengden.

Hvis du ikke er helt komfortabel med å bli lagt merke til, men gjerne vil ha flotte lepper, kan kanskje en lipgloss i rødnyanse være en begynnelse.

Men det kan jo hende du vil like oppmerksomheten også!

KILDE: www.womantodaymagazine.com

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!