Vibeke Stiansen (35)
Moteansvarlig i Det Nye

Tidligere journalist og moteredaktør i bladet Mag i over åtte år. Har studert design og vært butikksjef i klesbutikk.

Motemust i vår: - Jeg er stor fan av sirkustrenden til Miu Miu og liker krysningen av kunst og fashion. I vår er jeg på jakt etter en kjole eller bluse med fargerikt motiv.

Cecilie Melli (34)
Designer med butikk og atelier i Oslo

Utdannet ved Esmod i Oslo og Paris. Nominert til designprisen Nåløyet. Meddommer i Shopaholic og Designerspirene. Klærne hennes har vært brukt i bl.a. Idol, Top Model og Skal vi danse. Storfavoritt blant norske kjendiser.

Motemust i vår: - Jeg må ha en lang kjole med trykk og masse volum.

Renate Torseth (28)
Ung, fremadstormende motefotograf

Utdannet ved fotoskole i Trondheim. Har fotografert moteserier for Det Nye og en rekke andre store magasiner.

Motemust i vår: - Jeg håper det ikke skal bli så vanskelig å finne en skikkelig oversized clutchveske. Til den skal jeg ha en lang, flagrende kjole.

Karoline Hestnes (28)
Det Nyes faste stylist

Utdannet makeup-artist. Har jobbet for en rekke magasiner og tv, bl.a. Top Model og Designerspirene, The Voice TV og TVNorge. Teamleder under Oslo Fashion Week. Har stylet prestisjetunge visninger i Norge og Italia.

Motemust i vår: - Jeg har lenge hatt lyst på nye, vide jeans, og nå er utvalget bedre.

La Det Nye-ekspertene guide deg til vårmoten. I Det Nye nummer 3, som er i salg nå, kan du se hva de mener om vårens ti største trender.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!