Aveda

© Aveda

Nivea

© Nivea

Christian Diors sminkelook for våren farger sesongen i klare, kremaktige rosa nyanser. Den myke blomsterkvinnen står i sentrum.

Fullspekket

Vårens nyheter inneholder Dior Flower Blossom (kr. 460). Brukes til hele ansiktet og har fem farger som alle gjør sitt for at ansiktet ditt skal se sunt og friskt ut.

I tillegg inneholder serien 5-Couleurs Iridescentes (kr. 435), Poudre Shimmer (kr. 365), både i nyansen Rose Diamond og Amber Diamond. Diorskin Loose Powder (kr. 350) og Diorskin Pressed Powder (kr. 325).

Det kommer også nye sesongfarger både i øyenskygger, leppestifter, lipglosser og neglelakker.

Med oksygen i kremen

Nivea har stadig lanseringer på tapetet, og januar er intet unntak.

Nå kommer de med både dag- og nattkrem, samt en rensegel, som inneholder rent oksygen.

Nivea Visage Oxygen Power Day Care and Night Care koster 134 kroner og selges I de fleste dagligvarebutikker. Det samme også med Oxygen Power Reviving Cleansing Gel til kroner 72.

Mask deg ned

Denne uken kommer også Aveda med et nytt produkt. Aved Outer Peace Cooling Masque (kr. 520) er en maske til hjemmebruk.

Masken skal være med på å berolige og lindre huden din, samtidig som den renser porer. Et deilig produkt i vinterhalvåret, etter en stressende julemåned.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!