Iselin Steiro

© Elin Davidsen

Under moteukas andre dag var det flere kjente designere som skulle vise seg frem. Noen av dem som fikk mest oppmerksomhet, var modellene til designer Ingunn Birkeland.

Et nytt univers

Hun hadde fått med seg de to Reprise-skuespillerne Espen Klouman Høiner og Anders Danielsen Lie på catwalken.

- Jeg må jo bare innrømme at det var sinnssykt skummelt. Helt absurd egentlig. Det var et helt nytt univers for meg, sier Espen til Detnye.no etter at styrkeprøven var gjennomført.

Men selv om det var skummelt, er han ikke helt ukjent for å prøve igjen.

- Det kan godt hende jeg kan gjøre det igjen. Det er jo utrolig kjekt med nye klær, smiler Espen.
Gikk med Iselin

Iselin Steiro er en av verdens mest ettertraktede modeller og jobber for de fleste store motehusene. Privat er hun kjæreste med Anders, som sammen med Espen klarte seg utrolig bra på den lange catwalken.

- Anders rakk ikke koreografien i dag, så han måtte bare hoppe i det når han kom. Jeg syntes skikkelig synd på han, sier Espen til Detnye.no.

- Fikk dere noen tips av Iselin på forhånd da?

- Nei, det var ikke mange. Men vi gikk en liten catwalk fra henne for en stund siden, bare for å vise henne hvordan vi tenkte å gå. Jeg fikk streng beskjed om at jeg ikke måtte gå med bena så mye innover, sier han.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!