Virtuell Armani

Designerhuset Armani har startet butikk i det alternative universet Second Life. (Foto: WireImage/All Over) © WireImage/All Over

Levende kunder er ikke lenger nok for Giorgio Armani. Nå utvider han forretningen ved å starte butikk i det virtuelle universet Second Life.

Virtuell glamor

Mange av verdens mest anerkjente selskaper har toget inn i den virtuelle verdenen Second Life, et dataspillunivers som ligner en kopi av vår virkelige verden.

Nå håper også merkevare designeren Giorgio Armani at han skal tjene noen ekstra lapper på å selge klær til virtuelle mennesker. Ja, i tillegg til å gjøre det virtuelle universet mer stilfullt og glamorøst, selvsagt.

Eksklusiv selger

Motebevisste Second Life-innbyggere kan kjøpe utvalgte Armaniplagg i miniatyrstørrelse ved hjelp av Second Lifes virtuelle valuta Linden.

En ekstra bonus dersom du bestemmer deg for å prøve den virtuelle designershoppingen er at Herr Armani selv hilser deg velkommen når du trer inn i butikken hans.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!